Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 21 juni 2010

semester!

En fet pionknopp från rabatten ståtar i en vas i mitt kök.

En sex veckor lång ledighet ligger framför mig, och åtta veckors sommarlov ligger framför barnen! Kan knappt tro att det är sant, så underbart skönt! De sista veckorna på jobbet blev minst sagt hektiska, och det blev många timmar över ordinarie arbetstid för att få undan så mycket som möjligt i syfte att kunna njuta av detta som är nu! Och det tänker jag banne mig göra också (så gott det nu går med takjobbare och målare och byggställningar runt hela huset). Inte alls kul att sitta utomhus mitt upp i allt det där men det är förstås smällar man får ta när älskade huset ska få ett ansiktslyft. Rapporter från renoveringen lär komma här snart!

4 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Semester nu igen, ni var ju i New York nyss...;o) Nej, skämtar bara, klart du skall ha semester! Hoppas du kan njuta trots allt jobb med huset, och hoppas vi får se några bilder från renoveringen! Ha det gott!

Therese sa...

Det är bara att härda ut. Ni kan ju komma på kaffepaus hos oss om det blir för mycket runt ikring ;)
Huset kommer att bli jättefint.

hem ljuva hem- helena sa...

rosor och ruiner: Så sant! Visst hade vi semester alldeles nyss. All ledighet klumpade liksom ihop sig detta år. Känns ändå extra skönt med den här sammanhängande semestern!!
Therese: Ja ska huset bli fint får man själv lida pin... (typ).
Vi kommer gärna förbi på kaffepaus hos er nån dag!

hemma hos Bus sa...

Njut av semestern. Hoppas att du får det bra. Kram

Besökare