Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 1 juli 2010

Ernst!

Trots att jag älskar nästan allt som har med inredning att göra så tittar jag nästan aldrig på inredningsprogram på TV. Troligtvis har det att göra med att jag överhuvudtaget tittar väldigt lite på TV och att de bästa programmen sänds under den tid vi lägger barnen.

Men det finns undantag, ett av dem är Simon och Tomas (senast i Sveriges fulaste hem) som jag tittar på lite då och då (när jag lyckas komma ihåg det och spela in det). Ett annat undantag är alla program med Ernst och då särskilt Sommar med Ernst, ett favoritprogram som jag ser till att inte missa! Ikväll kl 20:00 är det premiär för den här säsongen.

Under helgen klickade jag hem Ernst bok från Adlibris men tyvärr har den inte kommit med posten ännu. Hade hoppats att få ta den med mig till stugan i helgen men vi åker innan vi hinner få mer post. Har bläddrat lite i boken tidigare och den ser väldigt inspirerande och vacker ut.

Jag gillar Ernst!

4 kommentarer:

petra sa...

jag gillar inredningsprogram på tv, men just simon och Tomas tycker jag är lite sisådär. Dem har lite extrem inredningsstil. Men i Sveriges fulaste hem har det väl int evarit lika extremt som i deras tidigare program.
Jag är stor fan av Bygglov, Mija Kinning gillar jag som inredare. och Sommar med Ernst är liksom ett måste, hihih. han är så mysig där han går runt barfota, inreder lagar mat syr gardiner osv.
DÅ är det sommar ; )

ha det underbart i stugan.
stor kram

Fru R. sa...

Får man inte missa!!!

hem ljuva hem- helena sa...

petra: Jag håller med om att Simon och Tomas har ganska extrem inredningsstil, jag är egentligen inte särskilt förtjust i det som de "skapar" utan det jag gillar är de två!! (-:

MalinKa sa...

Jag är också lite fan av Simon o Tomas....kanske just för att de är så icke-svenska och lite för extrema i sina val. Allt skulle jag verkligen inte själv vilja ha i mitt hem men de är så sköna att titta på. Bygglov är nog favoriten men jag gillar också Ernst väldigt mycket o ser alltid fram emot hans sommarprogram =)

Besökare