Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 5 juli 2010

Min PSG-helg

Varje år under de senaste sju somrarna har jag och barnen spenderat den första helgen i juli hos mina föräldrar på deras stuga i Västerbotten, medan maken har jobbat dag och natt med PSG (Pite summer games). Själv missar jag alltid festligheterna omkring festivalen, men det är inget jag saknar utan jag ser alltid fram emot den här helgen då vi flyr stan och lever avslappnat stugliv i härligt väder. Jo, för den här helgen har vi alltid bra väder i Piteå (med omnejd). Det slår aldrig fel. Det här året var det däremot inte toppenväder hela helgen. Det var visserligen varmt, mellan 20-25 grader, men ganska lite sol och mycket moln (och därmed mycket mygg, knott och andra insekter).

Här kommer några av mina bilder från helgen:

Närgånget på mammas Dahlia i kruka

Tistelknoppar

Utslagen tistel
Fisketur! Barnen håvar in grodyngel med händerna.
Gulliga yngel Morfar fiskade upp en stor gädda!
Fångsten
fikapaus
Väntan
Åby älven
Nelly prövar att fjälla fisk
Maria nyckelpiga?

3 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

PSG-helg låter mysigt, åtminstone för dig och barnen..;o) Du ,den bilden över Åby älven var ju underbar, som en tavla!

petra sa...

helt underbara bilder. Ser ut som ni haft en härlig helg.
stor kram

pysseliten.blogg.se sa...

så fina bilder tänker tillbaka på min tid som lite när vi jämt var i gällevari oj det var en lång resa varje sommar bor i Norrköping så då förstår du nog hur långt det var :)

Besökare