Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 7 september 2010

punkt.

Jag skrev mitt senaste inlägg för drygt en månad sedan och då var det bara för att uppmärksamma bloggens tre årsdag. Efter ännu en i raden (av flera) perioder av inaktivitet på bloggen (men betydligt mer aktivitet i r l) har jag slutligen beslutat mig för att sätta punkt för bloggandet här och nu.
Jättestort tack till alla ni som läst och följt min blogg (och lämnat en massa trevliga kommentarer) till mig under de här åren! Det har varit riktigt, riktigt roligt! Kraaam!

8 kommentarer:

Mary sa...

Men näää... Inte kul att du lägger ner. Hoppas att du ångrar dig!

Rosor och ruiner sa...

Nej, vad tråkigt!! Kommer sakna dina inspirerande inlägg från ert vackra hem...Ha det gott IRL och du vet att vi finns om du ångrar dig..:O)

Rosor och ruiner sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
petra sa...

Vad trist!!!!!!
Men man bestämmer själv när det 'r dags så.......
Ha det superbra, det har varit mycket trevlig att "lära känna" dig här i bloggvärlden.
Nut av ert fina hus och familj. tusen kramar

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Snyft! Kommer att sakna dina fina inlägg. Ha det bra.Kanske du ångrar dig framöver ;P Kramar

Hanna sa...

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig dag!

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Oj vad länge sen jag var och hälsade på hos dig. Jag har varit jättedålig bloggkompis ett tag, försöker att komma tillbaka men det går lite si och så.Hoppas at du har det bra. Nu ska jag titta lite mer vad som har hänt hos dig.Kram till dig.

Anonym sa...

My family every time say that I am wasting
my time here at net, but I know I am getting familiarity daily by reading such
fastidious posts.

my blog :: careers

Besökare