Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 13 augusti 2007

Mera moln

Tillbaka till vardagen. Trots att jag hellre hade varit fortsatt ledig i minst ett par veckor till så var det i alla fall kul att komma tillbaka till jobbet och träffa alla fina kollegor igen. Annars var allt sig likt, om än något lugnare än vanligt...vilket däremot inte är särskilt vanligt på mitt jobb. Det är egentligen lite lustigt hur allt kan kännas precis som vanligt när man varit borta nästan hela sommaren, men å andra sidan kändes det så även när jag varit föräldraledig i drygt 1,5 år... På morgonen var Nelly uppspelt och glad över att gå till dagis och hon var fortfarande lika positiv vid dagens slut. Olle sa däremot tydligt ifrån att han minsann inte ville börja om på dagis. Lämningen gick bra i alla fall, men sedan hade han haft en rätt tung dag, då han mest bara hade längtat efter mamma och pappa, och sökt tröst i frökens knä. Jag tror att det här kommer att gå över väldigt snart, men visst känns det i mammahjärtat när sonen är missnöjd. För tillfället har vi (tyvärr?) inget projekt på gång med huset eller i trädgården, utan det är mycket lugnt på den fronten. I sommar har barnens kombinerade lek- och sovrum på övervåningen fått sig ett lyft, med nya fina molntapeter och en milt ljusgrå fondvägg, vilken tidigare varit knallröd. Som jag tidigare sagt; det är fint med moln!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Nu har jag registrerat mig och det var väldigt enkelt precis som du sa =) Jätte roligt att du har börjat blogga, känns skoj att få läsa dina inlägg!
/ Sofia

hem ljuva hem- helena sa...

Ja, visst var det enkelt!
Du får väldigt gärna lämna lite kommentarer till mig, det är jättekul. (-:

Besökare