Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 17 augusti 2007

vår nya entré!

Igår annonserade vi ut vår gamla ytterdörr på Blocket, och folk började genast att ringa och maila som tokiga. Jag kände mig lite förvånad över detta, eftersom jag under flera års tid har tyckt att den är så himla ful! Jag har bara önskat bort den, och nu är den borta. Nu kommer den att få sitta på ett annat hus någon annanstans, där ägarna säkert tycker att den är jättefin, och det är ju förstås roligt för dem. Det var i början av sommaren som vi äääntligen blev glada ägare till en ny och fin ytterdörr. Det var inte helt lätt att välja eftersom den även måste passa husets karaktär. (Alla funkis runda-fönster-dörrar gick därmed bort, trots att många av dem är väldigt snygga, men de passar dock inte till vårt hus). Den gamla, stora bron byttes samtidigt ut mot en lite mindre, enklare variant. Entrén fick även ett litet tak i plexiglas, för att skydda dörren mot regn. Det enda jag saknar nu är en snygg skylt på dörren, eller på väggen bredvid, med familjens efternamn. Vi har kollat på namnskyltar till dörrar, men har ännu inte lyckats hitta några snygga sådana. Finns det? Någon som vet? I så fall är jag jätteglad för tips!

5 kommentarer:

Annas resa sa...

Själv tycker jag att det är så snyggt med emaljskyltar, men de passar ju inte till stilen på vårt hus. Men kanske ert? Jag tror att webbadressen är typ emaljskyltar.se, eller nåt sånt.
De är sååå snygga!

hem ljuva hem- helena sa...

Tack för tipset!(-:
Var in och kikade på sidan och blev positivt överraskad. Tror faktiskt att en så´n skylt skulle passa utmärkt på vår dörr.

Milly sa...

Tycker ylva skarp på www.skarpkalligrafi.se gör jättefina skyltar/brädor. Vet dock inte om de lämpar sig för utebruk, men fina är dom iallafall!
Ha en skön kväll! /milly

hem ljuva hem- helena sa...

milly: Tack för tipset. Ska gå in och kolla på dem!(-:

Frida sa...

HAr försökt kommentera i ett par dagar, men jag verkar ha gjort nåt fel. Iaf kan det vara värt att kika in på supergrafik.se.Det har lite av det mesta.

Besökare