Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 19 september 2007

ny Galleria

Imorgon öppnar äntligen Piteås nya Galleria! Öppet alla dagar, och fram till klockan 19 på vardagar! Det här är ju kanon! Särskilt för en som jag som älskar att shoppa (obs! bara måttligt, inte hysteriskt...ha, ha) men ofta har svårt att hitta några luckor mellan jobb och affärernas öppettider. Maken har varit där på förhandsvisning ikväll. (Fusk)! Han var där på "grabbkväll" med Sparbanken. Samtliga butiker (utom Clas Ohlssons) var stängda, men de hade i alla fall fått en guidad tur genom hela Gallerian och han sa att det såg väldigt fint ut! Men allt var dock inte färdigt ännu-vilket i och för sig inte var helt oväntat. Såg också att Hanséns öppnar en ny butik för barnkläder i stan imorgon. Spännande! Det är kul att det händer saker i vår stad, och det brukar det ju faktiskt göra. Tyvärr har jag själv ingen möjlighet att gå i affärer under de närmsta dagarna eftersom vi har fullt upp med annat under den kommande helgen. Men kanske blir det läge på tjejkvällen (torsdag) nästa vecka. Enligt syrran är det tjejkväll även på fredagen, så vi har pratat om att gå en sväng då!

5 kommentarer:

Frida sa...

Håller helt med, det är riktigt skoj med nåt nytt i stan!!! Jag,mamma och storasyster är ju alla lediga imorgon så vi ska passa på att kika in redan då! :D
Förstår att det inte är så lätt när man jobbar och har småbarn att hitta tid, men som du säger så är det ju snart tjejkväll!

Mys liv och hem sa...

Håller med både dig och Frida.Det är så kul när det händer nåt.Fantastisk stad att bo i tycker jag.Ha en bra dag!

Viktoria sa...

Du kommer inte att bli besviken på shoppingen!! Jag var där idag med hela familjen (pust!!) kom hem med en jättefin skinnjacka (spontanköp) + lite annat smått och gott. Tips - lämna barnen hemma :-D

Kul att läsa din blogg och att se bilder på Nelly och Olle, då man inte ser dem lika ofta som förr!! + bilder på ert fina hem.

Trevlig helg!!

hem ljuva hem- helena sa...

Frida: Lyckost er som fick chansen att gå dit! (-: Hoppas att shoppingen levde upp till förväntningarna!

My: Jag tycker också att Piteå är en riktigt bra stad att bo i. Tyckte väl inte det tidigare, men nu finns det mesta man kan önska!

Vickan: Vad kul att du också är här!! Låter som en riktigt bra shoppingrunda med spontanköp av skinnjacka!! (-: Kram!

Maria sa...

Jag ska fara dit först nästa vecka så kanske lugnet har lagt sig...

Besökare