Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 19 oktober 2007

den sista höstbilden för i år?

Åbyälven i höstskrud
Nu går hösten mot sitt slut och de härliga färgerna i naturen är snart ett minne blott. För att hålla fast vid årstiden ännu ett litet tag visar jag den här bilden, som jag tycker fångar upp hösten när den är som allra vackrast!
Bilden visar Åbyälven i Västerbotten och det är min pappa som har fotat den i Ålund.
En jättetrevlig helg önskar jag er alla!!

5 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Vilken vacker bild! Ja, det är inte långt kvar av hösten. I morse när vi kom ut och skulle gå till dagis låg tom lite snö här och var. Yngsta dottern fattade inte alls vad det var men den större blev jättelycklig! Tog ju inte lång stund sen hade den smält igen... Hoppas du får en trevlig helg!

Anonym sa...

vilken härlig bild. Den speglar hösten så perfekt. Så har vi det här just nu oxå. Såg oxå den perfekta bilden i morse när jag lämnat sonen i skolan. Träden skiftade i många färger, solen sken på en del av dem och man såg att luften var kall. Vi hade bara 2 grader här hos oss i morse. Det var oxå underbar vacker höstbild.

ha en trevlig helg.

kramar

Gudmodern sa...

Hej Helena!
Såg att du hittat till min sida.
Kul!
Trist att produkterna inte passade så bra, men schysst att du fick byta.

Vilken vacker bild av Åbyälven, det är så man vill att hösten ska se ut, och vara; klar, färggrann och gärna lite kall..

Kram på dig.

hem ljuva hem- helena sa...

anna:Kul att ni också fick en liten försmak av snö!

petra: Är det så kallt nere hos er också! Nu är vintern nära...

the godmother: Kul att du hittat hit också! Kram!

Maria sa...

Jättevacker höstbild!! Hälsa din far det!

Besökare