Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 16 oktober 2007

små inflammerade öron

Små inflammerade öron...
Tisdagstemat idag är hinder. En inte helt lätt uppgift eftersom hinder kan tolkas på många sätt. Örat på bilden blir slutligen mitt bidrag, eftersom onda små barnöron har hindrat mig från att kunna åka till jobbet idag.
Örat på bilden tillhör sonen som just nu är sjuk i öroninflammation. Efter en minst sagt gnällig söndag till måndag natt, följt av en 39 graders febrig morgon, åkte Niklas med honom till vårdcentralen igår. Där konstaterades snabbt att lillkillen fått en ordentlig öroninflammation på bägge öronen. Inte konstigt att han gnällde! Han hade ju säkert hur ont som helst, trots all alvedon han fått. (Och jag som tyckte att vi skulle avvakta med läkarbesök eftersom han bara varit sjuk några timmar...). Tur i alla fall att hans far stod på sig när hans mor tvekade! Nu äter han penicillin och är redan på bättringsvägen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars liten! Öroninflammation är inte roligt! Hoppas att han piggar på sig. Men du kanske inte blev så ledsen att han "hindrade" dig att gå till jobbet?

Anonym sa...

Stackarn! Hoppas han blir frisk snart!

Anna i den vita soffan sa...

Stackars liten kille, öroninflammation är inte kul. Det är verkligen inte lätt att veta när det är dags att gå till läkaren! Men jag börjar lära mig att det är bättre för tidigt än för sent... Hoppas att den värsta värken börjar släppa nu!

Anonym sa...

Stackars liten! Hoppas han blir bra snart!
KRAM!

Annas resa sa...

Stort krya på dig till Olle! Hoppas han blir piggare snart.
Kram,
Anna

hem ljuva hem- helena sa...

anca: Nä, jag blev inte så ledsen för att han hindrade mig från att gå till jobbet. Han är förstås viktigare än allt jobb i världen!

mallan, anna (i vita soffan), Liza och anna: Gulligt med er omtanke om lilleman. Han är redan mycket piggare.

Isabelle sa...

Vad skönt att han är på bättringsvägen. Själv är jag ju i ny i gemet som dagisbarnförälder. Och jag inser att det blir en hel del vårdavsjuktbarn-dagar under hösten. Dagisvirus är visst skoningslösa! Krya på dig olle! Kram isa

Maria sa...

Bra tolkning! Som tur är så brukar de onda i öronen gå över fort när man börjat äta penicellin!

hem ljuva hem- helena sa...

isabelle: Tack för omtanken! Nej, dagisvirus är inte att leka med! Jag (vi) har redan haft en hel del dagar hemma med vård av sjukt barn den här hösten. Det är tyvärr inte lätt att kombinera det med mitt jobb, men vad gör man!?

maria: Ja, jag tror faktiskt att det mest onda gick över redan samma kväll!

Besökare