Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 13 oktober 2007

lördagkväll

Nu är det åter hög tid att mysa framför brasan!
Tittar bara in här som hastigast innan det är dags att krypa till sängs efter en jättetrevlig kväll med våra vänner. Vi vuxna har pratat och pratat, och barnen har lekt och lekt tillsammans i flera timmar! Verkligen kvalitetstid för oss alla! Kände bara att jag ville ge ifrån mig ett livstecken här på bloggen! Har haft svårt att hitta "bloggtid" under veckan, men jag återkommer snart igen.
Ha en fortsatt trevlig helg!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade hit via http://whiskyochchampagne.blogg.se/ och fick syn på den snygga brasan och läckra tapeten bakom. (För visst är det en vanlig tapet?) Nu har jag fått inspiration hur vi mer kan göra uti kaminen vi ska sätta in nån gång :) Nu ska jag kika vidare på din blogg. Ha det bra MVH/Carola

Annas resa sa...

Tack för igår och en mycket trevlig kväll!

Anna i den vita soffan sa...

Vad härligt att ni fått en sån mysig lördagkväll! Hoppas resten av helgen också blir bra! Längtar till jag också har en eld att mysa framför...

Mary sa...

Hej Helena!
Hittade hit på nåt sätt, du vet, från en sida, till en sida, till en sida och fram till dig och din blogg! Kul! Hoppas att allt är bra med dig och familjen. Nu ska jag kolla in din sida. Lev och blomstra!
Kram Maria-75 (din gamla grafiska/omvårdnadskompis för läääänge sen! Shit vad tiden går fort...)

hem ljuva hem- helena sa...

carola: Kul att du hittat hit, och ännu roligare om jag kunnat hjälpa till med lite inspiration! (-:
Ja, det är en helt vanlig tapet som syns bakom braskaminen. Den sitter på en sk "brandvägg", dvs på dubbla gipsskivor, vilket är ett krav om man ska placera en braskamin mot en trävägg. Lycka till med er kamin och välommen tillbaka!

anna: Tack själva!! Det får vi göra om snart igen.

anna (i den vita soffan): Hoppas att ni också har haft en mysig helg!!

maria: Nämen va kul att du hittat hit!! Min gamla gymnasievän (ja, tiden går grymt fort) och numera nästan granne (!). Vilken surprise! Hoppas att allt är bra med dig, familjen och med magen! Ska klicka mig in på din blogg också. Ha det så bra och välkommen tillbaka!

Besökare