Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 9 oktober 2007

vårdad

En ömt vårdad mjukiskatt (till höger).
Tisdagstemat idag är vårdad. Mitt bidrag är en bild på en av dotterns alla nallar, samt mjukiskatten "Aou" som varit väldigt viktig för henne ända sedan hon var runt 10 månader. Numera är Aou utbytbar, men hon/han är fortfarande ett väldigt viktigt mjukisdjur för henne-ömt vårdad!

8 kommentarer:

Mys liv och hem sa...

Välvårdad katt!;)

Anonym sa...

Bra tolkning.Jag kom inte på nåt alls så jag skippade tisdagstema i veckan. Ha en fin onsdag!

Maria sa...

Roligt att du också valde vårdade leksaker...som jag också valde...

hem ljuva hem- helena sa...

my: Ja, den katten har hängt med ett bra tag nu och vårdats väl!

frida: Tack! Jag var också nära att skippa det den här gången, men till slut kom jag på det här med mjukiskatten. Hoppas att du haft en bra onsdag!

maria: Ja, just det!! Jag hann aldrig kommentera om de fina hästarna, men de var också -vårdade!(-:

Anonym sa...

Vilken himla fin bild ! Perfekt tolkning av temat !
*
Ha en fin torsdag !
KRAM EVA

hem ljuva hem- helena sa...

eva:tack!! Ha en fin dag du också!

Annas resa sa...

Vart har du tagit vägen, Helena? Haft för mycket att göra för att blogga? Saknar dig därute i bloggerspace! Och ser fram emot lördag hos er.
Kram!

hem ljuva hem- helena sa...

anna: Ja, det stämmer att jag inte har haft någon tid för att blogga de senaste dagarna. Har haft en oerhört stressig vecka på jobbet, och mycket annat att göra på min ytterst pyttelilla fritid,,, dessutom har jag och datorn inte varit riktigt överens de senaste kvällarna! Får se när jag får en lucka att sätta mig framför datorn igen...Hela helgen är också proppfull! Det blir jättekul att träffa er på lördag!!(-:

Besökare