Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 9 november 2007

nätshopping

Nu har jag precis klickat hem dessa hyllor från webben!
Jag gillar verkligen möjligheten att kunna shoppa via Internet. När man inte har så mycket tid till att gå i affärer så har man i alla fall alltid tillgång till ett oändligt jättevaruhus i sin dator här hemma! Här finns kläder, böcker, inredningsgrejer, smycken... ja, helt enkelt det mesta. Det är dock inte samma sak som att shoppa i affären eftersom man inte kan prova kläder eller skor. Man kan inte heller vrida, vända och känna på sakerna, och inte alltid se dem riktigt ordentligt heller. Men ibland får man chansa och ofta blir det riktigt bra!
Hyllorna på bilden har jag beställt från ellos. Det är faktiskt första gången jag beställer något därifrån. Jag såg dessa hyllor i en tidning för ett tag sedan, tror att det var i Family living om jag inte minns fel. De blir förhoppningsvis fina på väggen vid vardera säng i barnens sovrum. Det är väldigt små fack i hyllorna så de är nog egentligen inte särskilt praktiska, men alltid rymmer de väl någon liten bok eller något mjukisdjur... Snyggt är inte alltid praktiskt, men det behöver det ju inte alltid vara heller!

5 kommentarer:

Annas resa sa...

Snygga! Det blir nog jättefint i barnens rum.
Du är så duktig på det här med inredning! Ser fram emot att se det färdiga resultatet.
Ha en skön helg och hoppas ni får snöskydden på plats.
Kram!

Åsa sa...

Bara det är snyggt så får man vara nöjd. De såg jättefina ut.

hem ljuva hem- helena sa...

anna: tack! Det var snällt sagt.(-:
Ja, snörasskydden är på plats! I alla fall på ena sidan av huset.

åsa: Ja, så är det! (-:

Maria sa...

Ellos av alla ställen! Ibland har de riktiga guldkorn!

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室

Besökare