Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 16 december 2007

3-års kalas

Kalasfika!
Idag har gulliga lillkusinen M haft stort kalas med mycket folk, eftersom hon fyller 3 år på tisdag! Tänk vad tiden går! Det blev många roliga presenter för lilltjejen, och för oss blev det mycket go´fika, då de hade bullat upp med både tårta och detta härliga fikafat!
Middagen igår blev förresten både lyckad och trevlig! Det blev även lite av en lilla julafton, eftersom tomten hade varit snäll och skickat med några paket redan nu, då de inte har möjlighet att vara med oss under julen i år. Barnen var pigga och glada hela kvällen, och Nelly kom inte i säng förrän 22:45! (Och Olle han la sig bara en timma tidigare...). Så länge har de aldrig varit uppe tidigare. I morse sov de till 07:30....(tänkte att de kanske skulle sova längre än så, men man kan förstås inte klaga heller).
Nu ska jag själv försöka komma mig i säng, för nu väntar en intensiv vecka på jobbet för att man ska kunna vara ledig lite under julen.

2 kommentarer:

EVA / whiskyochchampagne sa...

Vilket härligt smarrigt kakfat !!!
***
Ha en fin start på veckan !
KRAM EVA

Anonym sa...

Ah, ser väldigt smarrigt ut!

http://jennyk.blogg.se

Besökare

Bloggtoppen.se