Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 27 december 2007

Förvaringssystem

Funderar stenhårt på att klicka hem två sådana här hyllor från IKEA eftersom jag inte känner för att åka de nästan 20 milen till Haparanda just nu. Barnen har fått massor med nya leksaker i julklapp och trots att vi rensat undan en del av de gamla grejerna så är det ändå proppfullt i deras lekrum. Den här varianten skulle nog svälja en hel del grejer, särskilt om vi köper två stycken. (Fast i sådana fall blir det inte i trä, utan den vita varianten). Har mätt den tilltänkta väggen och två sådana här hyllor ryms precis där.

4 kommentarer:

Flingan sa...

Hej,
Såg att du funderade på att köpa förvaringshylla. Vi har en likadan i vitt i Wiggos rum och den sväljer massor. Tar liten yta i förhållande till det man får i den. Och man kan ställa grejor på "trappstegen" också. Vi är supernöjd med våran.
Ha ett fortsatt skönt jul och nyårsfirande.

hem ljuva hem- helena sa...

plingen: Kul att höra att ni är nöjda med er hylla! Då blir jag ännu mer övertygad att den kommer att bli helt rätt! (-:

Anonym sa...

Oj, nu var det några dagar sedan jag kikade in hos dig! Ni verkar ha haft en fin jul, trots sjukdom
:(...Hoppas dottern kryar på sig! Jag funderar på samma förvaringshylla, skulle passa bra i lillebrors rum- i vitt :)!

Önskar dig god fortsättning och gott slut på nya året!

hem ljuva hem- helena sa...

cina: Jag önskar dig tack detsamma!! (-:

Besökare