Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 29 januari 2008

nystart med yogan

en yoga position!

Ikväll har jag återupptagit yogan inför en ny termin. Hade fram till idag planerat att köpa ett terminskort men fegade ur i sista stund. Beslutade mig istället för att köpa ett 5-kort då jag tyvärr inte riktigt litar fullt ut på min egen uthållighet/motivation. (Kommer jag att ledsna efter några gånger eller håller inspirationen i sig terminen ut...)? Förhoppningsvis håller det hela vägen men nu går jag ändå ut lite försiktigt och känner mig för innan jag avancerar! (Kan förresten tillägga att de 5 gångerna måste användas inom 2 månader och det bådar ju gott med en sådan piska).

Till min stora glädje visade det sig sedan att dagens pass (och några fler efter detta) bara kostar en halv gång eftersom vikarierande yogainstruktörer kommer att hålla i lektionen då den ordinarie yogaläraren Kristina befinner sig på vidareutbildning i Indien.

Detta innebär alltså att jag kan gå på fler än 5 lektioner med mitt 5-kort! (En lustig men tilltalande logik). Undrar förresten om detta innebär att jag måste gå på 10 lektioner inom 2 månader)?..

Lektionen med vikarierna höll väl inte riktigt samma klass som med den superduktiga Kristina, och antalet medverkande var alldeles på tok för många för lokalen, men det var helt okej ändå och hamstringsmuskeln fick sig en rejäl genomkörare idag!

Håller nu tummarna för mig själv att jag fortsätter att yoga hela terminen ut, för det är verkligen helt otroligt skönt och det finns bara fördelar med det!

Namaste

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med Yoga, Kristina är så duktig så nog förstår jag om lektionerna inte blir av samma klass när hon är borta!
Yogar bara hemma nu pga ryggen - den håller inte i en hel timme, tyvärr!
Ha de så gott!
KRAM!
Ps. Ska bli kul att se erat bord - undrar om det är ett av våra alternativ......

Annas resa sa...

Det där lät ju superhärligt. Siktar på att följa med dig nästa vecka!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Härligt att kommit igång ! Här yogar jag hemma ett lite lättare pass så min trasiga kropp orkar...hihi !
***
KRAM EVA

Maria sa...

Har aldrig provat yoga, skulle vilja testa...

hem ljuva hem- helena sa...

liza: Det är ju inte alls så "bara" att yoga hemma. Det är ju himla bra jobbat att få till det utan en peppande instruktör framför sig!! (-:

anna: Det vore jättekul om du kunde följa med nästa vecka!! Kände mig faktiskt lite ensam där igår bland allt folk...

eva: Så du yogar också hemma! (se kommentar till Liza här ovan). Jag tycker att ni gör det jättebra!

maria: Klart att du ska testa yoga! Berätta i så fall vad du tycker. Lycka till! (-:

Besökare