Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 28 maj 2008

chokladtips

Till alla er andra som också älskar mörk choklad så kan jag verkligen rekommendera denna sort på bilden ovan! Den är supergod och min absoluta favorit just nu! Dessutom är den Fairtrade vilket känns extra bra. Om det inte syns på bilden så är märket Anthon Berg. Prova den!
Nu åker jag på utbildning med jobbet (igen)! Blir borta två dagar. Åter fredagkväll och då tänker jag bara mysa med familjen. Nu har jag en hel del att stå i, packa lite och sån´t, så jag hinner tyvärr inte "hälsa på" hos er under de närmsta dagarna. Men det tänker jag ta igen sen!

4 kommentarer:

Livet i träsket sa...

Alltid bra med tips på lite "nyttigare" godsaker!

MalinKa sa...

Alltså...jag och sambon köpte en Lindt-kaka...tror den hette Lindt Creation 70%...mörk choklad med någon slags mjuk chokladfyllning i mitten...är nog det godaste jag ätit....och tack vare kakaohalten GI godkänd =)Fast kanske inte när man trycker i sig halva på en gång.

Mary sa...

Visst är den smaskig! Choklad är gott!
Trevlig helg!

Anonym sa...

Har också börjat uppskatta mörk choklad så här på äldre dar.

Tack för tipset!

Besökare