Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 4 juni 2008

Jag lever

Jag har inte dött! Det är bara så mycket annat som pockar på nu, och efter långa och smockfulla dagar på jobbet är ögonen väldigt datortrötta! Förutom att jag jobbar mycket nu så passar jag på att umgås med barn och man övrig tid, köper blommor och kryddor, planterar, delar på hushållssysslorna, förbereder och ser fram emot kaninens ankomst.. osv osv... men framförallt så njuter jag oerhört mycket av det varma och vackra vädret, all härlig prunkande grönska och att hela sommaren ligger framför oss! Bara två veckor kvar att jobba efter denna! Sedan väntar 8 veckors ledighet!!

4 kommentarer:

Maria sa...

Roligt med kanin...vi har en som fyller 1 år i morgon!!

Anonym sa...

Kul att höra från dig! Nej, det är inte allra viktigast med bloggtid nu - vill ta vara på varje minut av sommaren!!
KRAM!
Liza

Anonym sa...

Skönt att semestern hägrar! Synd att vår lunch inte blev av men det blir säkert fler tillfällen. Vad kul med kaninens ankomst! Hoppas Nelly kan komma på kalaset. Jobba inte ihjäl dig!! Kram till er alla.

hem ljuva hem- helena sa...

maria: Ja, det blir jätteroligt!
Vi ser verkligen fram emot det.

liza: Ja, visst är det så! På sommaren kan man ju inte sitta inne och "uggla" framför datorn hela tiden...KRAM!

mikaela: Nelly kommer på kalaset! Hon ser fram emot det jättemycket. Ja, det blir säkert fler lunch-tillfällen för oss framöver. Annars får vi hitta på nå´t annat snart. Hoppas att Tim mår bättre nu. Kram!

Besökare