Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 24 juni 2008

förvaring

Tisdagstemat idag är förvaring.
Bilden är lånad från nätbutiken House of Hedda där jag hittat dessa fina förvaringsaskar som snart blir mina! Askarna finns också i ljusblått och i svart och du hittar dem under rubriken sommarrea.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fuskare där, har du inte tagit fotot själv;-)
Väldigt fina burkar i alla fall:-)

hem ljuva hem- helena sa...

pialotta: Ja, idag fuskar jag. Det blev ett lånat foto den här gången eftersom jag ännu inte har fått askarna hem till mig.(Men jag står för det i alla fall)!(-:

RANA sa...

Ja, de VAR verkligen snygga!!

"Men för mig kan det ändå bli en sådan där dum borde/måste- känsla omkring bloggandet..." Men skojar du... Jag vet precis vad du menar. Jag lät nog präktig i överkant när jag basunerade ut min käcka inställing till det hela på bloggen. Det har nog hänt en eller annan gång att det blivit till ett krav för mig med. FAST jag verkligen inte vill. Så vi sitter i samma båt, Pricken. ;-)

KRAM!!!!!!
Rana

hem ljuva hem- helena sa...

rana: Ja, då sitter vi nog i samma båt i alla fall!! (-: Dessa krav alltså! Kram!!

Besökare