Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 25 juni 2008

motgång

En uppiggande smörblomma i en sommarbukett!
Det är inte bara vädret som är trist här. Idag kom ett jättetrist besked till mig. Jag avskyr negativa besked, och jag är löjligt ovan vid motgångar i mitt liv. Så idag deppar jag. Kanske imorgon och nästa dag också. Förhoppningsvis känns det lättare om några dagar för jag avskyr att känna mig så här nere, men den här motgången blev jobbigare än vad jag någonsin hade väntat mig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Usch det här låter inte bra!
Skickar en tröstande kram!
KRAM!

Ann-Catrin sa...

Skickar en stor tröstekram till dig!!
Ann-Catrin

petra sa...

Jag skickar oxå massa tröstekramar

KRAM

Anonym sa...

Kram!

Anonym sa...

Oj, hoppas det inte berör någons hälsa.

Det är ju inte lönt att försöka trösta och säga att man växer i motgångar, eller nåt annat klychigt som visserligen är sant men som oftast känns som ett fånigt hejja-rop från någon som inte förstår.

Jag bara hoppas att motgången ska försvinna för dej.

Mary sa...

Låter inte kul alls, och särskilt inte när man har semester, då ska det ju bara vara kul. Det borde man lagstifta om tycker jag. Hoppas att "bryter ihop och går vidare". (Lät konstigt med du vet vad jag menar). Skickar en kram.

Åsa sa...

Usch vad otrevligt det låter. Hoppas det känns bättre snart. Skickar styrkekramar!

Besökare