Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 15 juni 2008

vilket yrke passar dig bäst?

Jag gjorde ett kul personlighetstest här: http://se.41q.com/ Det här blev resultatet: Helenas personlighetstyp: Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget. Kärriärer som skulle kunna passa Helena: Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker. Tur då att jag valt ett passande yrke! Om jag inte hade arbetat som socialarbetare och måste välja något annat av ovanstående yrken hade jag nog valt designer eller psykolog. (Eller varför inte hemmafru (!) Tror att någon längtar efter lite ledighet och lite hemmaliv just nu... (-: Testa du med! Vilken personlighetstyp blev du? och vilket yrke passar dig bäst? Stämmer det?

3 kommentarer:

MalinKa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
MalinKa sa...

Jag blev väldigt lik den person jag är...typ kontrollfreak! Fast lågmäld är det sista jag är, eftersom jag hörs jämt och pratar högt.

Passande jobb för mig vad tydligen diverse typer av tjänstemän, läkare och en rad tekniska yrken...se där... helt fel yrkesval alltså! =)

PS:Det borttagna inlägget är från mig...blev skitfel

Hanna sa...

Hej!
Hamnade på din blogg via Therese, har gjort personlighetstestet. Vilken rolig sak. Resultatet blev ungefär som jag uppfattar mig själv. Är i rätt yrke enligt testet. Känns skönt.
//Hanna

Besökare