Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 10 augusti 2008

en skön avslutning på semestern

I helgen har hela familjen hälsat på och sovit över hos mina föräldrar på deras stuga. Mycket avkopplande och mycket gott, och för övrigt en bra avslutning på en lång och härlig semester! Här visar jag några bilder från i helgen. (När vi kom hem tidigt ikväll hade våra jordgubbar äntligen mognat i landet så att vi kunde plocka in en skål och avnjuta dem till efterrätt- efter hämtpizzan från Pentryt).

5 kommentarer:

Mer av allt sa...

Vilka mysiga bilder! Vi har precis blivit med grillplats så vi eldar i stort sett varje kväll. Mysigt värre! Speciellt när det blir lite mörkt.

Ha en trevlig vecka! Själv börjar jag jobba igen... :-(

Anonym sa...

Tänk vad mycket inspiration du ger mig via din blogg, allt från läckra recept till inredning. Har även fått inspiration till "nätshopping" , har precis inhandlat fina grejer från "russinet". Tänk vad det kan glädja en nybliven trebarnsmor.
Fortsätt i samma stil!
Kram Therese Berglund (Beas syster)

Anonym sa...

"Jordgubbarna har precis mognat..."

Vilken skillnad det är mellan norr och söder. Jag bor i Lidköping i Västergötland och här är jordgubbssäsongen över sedan länge. Nu blir jag sugen på nytt när jag ser dina fina bilder. Jag får ge mig ut i landet i kväll och se om jag hittar några kvarglömda, sönderregnade stackare.

Ellas Inspiration sa...

Vilka härliga bilder!

Också min första dag efter semestern idag och den började riktigt bra. Kom och se så förstår du...

Kram Karin

hem ljuva hem- helena sa...

mer av allt: Man borde elda oftare! Det är ju så mysigt. Kul att du tittar in här och ha en trevlig vecka du med!

Therese B: Jättestort grattis till tredje tjejen!! (-: Jag såg allt tjejerna i PT. Hoppas att ni mår bra hela familjen. Och så himla glad jag blir att du lämnar en kommentar till mig, och att jag kan bidra med lite inspiration! Hälsa syrran och Robban! KRAM!

zäta: Roligt att du gillar bilderna! Ja, visst är det stor skillnad på norr och söder i detta avlånga land. Däremot finns det jordgubbssorter även här som mognar betydligt tidigare än vad våra gör. Våra jordgubbar är nog rätt extremt sena.

ellas inspiration: Tack! och kram!

Besökare