Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 9 augusti 2008

loppisfynd

loppisfyndat på Gotland
Idag har jag och Olle varit på loppis i Badhusparken. Jag fyndade ingenting till mig själv, men Olle fick några små rallybilar och till Nelly blev det en liten barbiehäst.
På Gotland kryllade det av små och stora gårdsloppisar efter vägarna. Tyvärr hann vi sällan stanna till vid dem eftersom vi hade ganska späckade dagsscheman. Men en loppis blev det i alla fall och där fyndade jag bland annat detta somriga saftset för en billig penning. Visst är det fint!

3 kommentarer:

Maria sa...

SÅ somrigt set för saften!

japp sa...

Heij.. kul att du kikar tillbakz.
SÅ du har varit på loppisen idag.. hann inte dit själv..var på Nolia me mamma å mina tjejer istället.
Nu ska jag bara dit en snabbsväng imorrn å socialträna en av hundarna.. hon e lite ovan folkmängder, tyvärr.

Visst var de härligt på Gotland, me alla små gårdsloppisar.. sånt saknar man ju här. VI stannade me till på endel, fyndade bl a gamla skivor mm mm.

Hoppas allt är bra annars?
Jag jobbar, å ska jobba till 06 imorrn.. ha en fin å solig dag, så får jag härda ut här på jobbet. Helén.

Anonym sa...

Alltid kul o fynda på loppis.. Väldigt fint o somrigt set:) Kram Therese

Besökare