Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 16 augusti 2008

loppis och hostmedicin

Känner mig ganska trött nu så ikväll blir det nog en ganska tidig lördagkväll. Nåja, tidigare i alla fall. Igår sov jag i stort sett hela dagen eftersom jag låg helt däckad med illamående, hjärtklappning, yrsel och total trötthet av okänd anledning. Antingen var det något konstigt virus som hade drabbat mig eller så var jag helt enkelt "bakis" från min starka hostmedicin (Cocilliana Etyfin) som jag tagit dagen före och även mitt i natten. Den är den enda hostmedicinen som hjälper mot min torra rethosta och jag har aldrig haft något problem med den tidigare, men det känns faktiskt som att gårdagens "baksmälla" hade kopplingar till denna. Inte förrän vid 17-tiden på eftermidda´n var jag mig själv igen. Mycket skumt! I morse ringde klockan tidigt i ottan (strax före 05:00) och då steg jag upp alldeles frivilligt för att en timma senare bege mig till loppis i Badhusparken tillsammans med kompisen M. Inte för att fynda utan för att sälja leksaker, barnkläder och prylar som vi tröttnat på. Vi hade himla trevligt och verkligen tur med vädret! Själva säljandet kändes rätt så trögt mellan varven, men i slutändan hamnade min kassa på 1500 kr plus, så det var ju inte illa alls. Efter loppisen åkte vi till svärmor och Jan för att hämta barnen, och där fick vi som vanligt äta jättegod mat (grillat) och blåbärspaj! Och nu från det ena till det andra: Har ni (norrlänningar) sett att Norrmejerier börjat sälja Honungsyoghurt? Är det bara jag som är överlycklig?! Söderöver har de haft honungsyoghurt länge, länge och jag har allt varit ganska avis på dem för det, men nu finns den alltså här också! Nu ska jag hälla upp en skål- mums!

7 kommentarer:

Åsa sa...

Bra jobbat med loppis. Borde verkligen stå där jag med, men jag kommer mig inte för.

Tjohalia sa...

Vad spännande det lät med honungsyoghurt, det ska jag se till att prova.

Hoppas att du kryar på dig! Kram Sandra

Anonym sa...

Hej! Honungsyoughurt - det lät ju jättegott. Det måste jag prova! Du, jag tänkte bara berätta att jag också blivit dålig av den hostmedicinen (sedan jag fick en ny flaska - kan de ha ändrat den?). Yrsel och illamående höll i sig i ett dygn ungefär, usch. Den sista gången var vi typiskt nog på en längre loppisturné och min vän tvingades stanna överallt - och inte av den anledningen av att det var loppis just där =). Efter några akut-stopp med bilen frågade hon försiktigt om jag var med barn...vilket jag inte var/är! Oj, förlåt min långa kommentar. Krya på dig och kram kram från Kristine

Anonym sa...

Jag var helt utmattad efter lördagen men det var ju trevligt och lite blev ju vi av med i alla fall! Hoppas du är helt frisk nu!

Anonym sa...

Grattis till loppissäljandet.

MalinKa sa...

Halloo!
Försökte spana in loppisförsäljarna under den korta rundan jag var där, men det var ju helt omöjligt eftersom jag inte vet hur du ser ut *Skrattar* Det var ju ganska många som var där "med sina kompisar" och sålde grejer!

Kul att du fick ett bra tillskott i kassan!!

Anonym sa...

Hej !

Vilken fin blogg du har !
Jag har också i våras tagit den hostmedicinen fick extra hjärtslag av det, så den kan nog påverka kroppen ganska mycket.

Besökare