Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 14 augusti 2008

Yogi tea med kakao- och kanelsmak
Jag har druckit ovanligt mycket te med honung under den senaste veckan. Heshet i kombination med jobbig hosta gör att jag låter som en kråka och då känns det välgörande att dricka varmt. Igår köpte jag ett otroligt gott te på ICA. Ett kryddigt och mustigt te med smak av kanel, ingefära och kakao. Helt i min smak! Priset var ganska högt, drygt 30 kr för ett paket med 15 tepåsar, men det var det värt. Jag rekommenderar!!

5 kommentarer:

Nettan sa...

Älskar the & det där måste provas....lät höstigt & gott =0)
Kram, Nettan

Anonym sa...

Jag älskar kryddiga smaker, tack för tipset!

Trevlig helg!

Anonym sa...

Hej!! Ja the me honung är toppen när man känner sig lite hängig. Jag har oxå hittat ett toppen gott the på ica,ett eko finns både grön o rött finns i många olika smaker. Vilken fin bild du läggt upp, är fatet från indiska?? Trevlig helg till er:) o krya på dig! Kram Therese

RANA sa...

Om du är på det humöret så prova gärna saltlakritste (finns på Granit m.m.) med socker och lite vodka i. Man blir inte friskare, men det blir roligare att vara sjuk. ;-)

KRYA PÅ DIG!

Kramar från Rana, som är tillbaka efter en låååååång semester

Anonym sa...

Åh, det lät ju jättegott, det måste jag kolla in!

Besökare