Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 13 augusti 2008

pelargoner i närbild

min egen Mårbacka ute på bron.

Jag är egentligen ingen "Pelargon människa" men jag gillar den rosa Mårbackan, så sedan början av sommaren har jag faktiskt en egen sådan i min ägo.

Min mamma har däremot massor med pelargoner i olika färger och former. I helgen agerade jag blomfotograf hos henne och jag måste medge att pelargonerna gör sig bra på bild, särskilt på riktigt nära avstånd. Här är några av bilderna jag fotade:

6 kommentarer:

Ulli sa...

Kan bara instämma. jag är ingen "Pelargonmänniska" precis, men Mårbacka är såå fin. Den brukar jag ha några av ute i stort sett varje sommar. Dock inte i år.

Fina bilder!
Kram Ulli

Annas resa sa...

Oj, så fina bilder! (Lite photoshop på det där också då...:D)

Anonym sa...

Jättefina bilder, men jag tillskriver äran inte bara till blommorna utan framförallt till fotografen!

hem ljuva hem- helena sa...

Ulli: Tack! (-:

anna: Ja, jag menar det! (-:

zäta: Åh, jag tackar och niger för de orden!! (-:

Maria sa...

Vilka vackra pelargonbilder!

Du har rätt, Öland är nog lite likt Gotland, men det känns ännu mera medelhavsaktigt här...växer så mycket! Samtidigt som det också är kargt på sina håll...Roligt att se natur som är så olik den vi har hemma!

Anonym sa...

Vackra bilder på vackra blommor!
Ser att du oxå besökt biogrfen och sett Mamma Mia, ja visst var den bra!! Det var med ett leende på läpparna man lämnade bion.
Ha en bra vecka!

Besökare