Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 11 november 2008

fotovajrar

Att hänga upp foton på vajer är ju inte precis någon nyhet, men de här magnetiska fotovajrarna (vajerserna)?? Hmm, vad heter egentligen vajer i plural? Ja, i alla fall är sådana här raka, magnetiska med en liten tyngd längst ner en nyhet för mig och en riktigt smart och snygg sådan! När vi var i Stockholm förra månaden köpte jag en magnetvajer på Granit, men den blev ju snabbt fullproppad med kort. Och mycket vill ha mer så jag googlade runt för att hitta någon webbutik som säljer dem eftersom Granit inte verkar ha någon webshop. På Moderna museét hittade jag slutligen det jag letade efter. Det visade sig förresten att Moderna museét har en liten men rätt trevlig webshop. Där hittade jag även en enkel, avlång, magnettavla att sätta foton, kom-ihåg-lappar, etc på.

Bilder på mina bilder upphängda på vajer med små, platta magneter:
I vardagsrummet
I matrummet
Ett kul, enkelt, och snyggt sätt att kunna njuta av och dela med sig av sina favoritfoton!

4 kommentarer:

Ulli sa...

Smart idé! Har sett en vajer på Perlan living som jag inte skulle ha något emot att få. Smidigt att lätt kunna byta foton efter behag.

Ha en bra dag!
Kram Ulli

EVA / whiskyochchampagne sa...

Vilken toppenidé ! Åsså är det ju lätt att byta bilderna tex efter årstiden :D !
***
KRAAAM EVA

Anonym sa...

Kul idé.
Och snygg klocka där över dörren!

Anna i den vita soffan sa...

Snyggt! Jag har inte magnetvajrar men däremot på olika ställen snören med fina små och stora "klädnypor" som håller uppe foton, teckningar och vykort. Otroligt smidigt för att lätt kunna byta också!
Ha det bra! Kram Anna

Besökare