Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 16 december 2008

röd

Tisdagstemat idag är röd. Härligt och tacksamt eftersom rött är en av mina favoritfärger! I söndags köpte jag hem en bukett juligt röda tulpaner, vilka fick stå modell för min kamera:

Visst är de vackra!
Hoppas att det är bra med er alla så här före jul!
Här är det rätt så fullt upp, både på jobbet och på hemmaplan och nacken krånglar fortfarande en hel del. Därför ligger jag som synes ganska lågt här på bloggen med undantag för fotoutmaningarna som känns inspirerande och alldeles lagomt stort att fokusera på.

8 kommentarer:

emve sa...

Väldigt fina! Jag älskar tulpaner.

Maria sa...

SÅ läckra bilder, ser nästan ut som målningar!

Annas resa sa...

Fina bilder!

AnCa sa...

Vad underbart med tulpaner!!! Superfint foto!!!

Anonym sa...

Vilka vackra tulpaner & vilka vackra bilder! Hoppas att du mår bra! KRAMISAR!

Anonym sa...

Underbara tulpaner/marierox61

Anonym sa...

Jultulpaner har jag inte hört talas om men de var jättefina!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Härliga bilder !
Fasikens också...jag måste ju köpa röda tulpaner jag med... Hoppas det inte är hutlöst dyra, för de kan ju liksom vara det nu...
***
KRAAAM EVA

Besökare