Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 11 maj 2009

allt möjligt

Så skönt med en lugn kväll efter en lång jobbardag! Känner mig väldigt trött och mör efter att ha kört nästan 30 mil under eftermiddagen, vilket motsvarar ungefär min årliga körsträcka på en och samma dag! Var inte hemma från jobbet förrän kl. 18:30 ikväll och hann få en alldeles för kort stund tillsammans med barnen innan det var dags för dem att gå och lägga sig. I slutändan blev den gångna helgen riktigt bra, åtminstone väldigt effektiv, trots den trista starten med Olles magsjuka och avbruten kväll hos vännerna. Lilleman tillfrisknade redan under lördagen och ingen annan familjemedlem har hittills drabbats av sjukan. (Tack och lov för det)! Med en eventuellt smittsam son i huset har vi inte kunnat träffa folk så vi har varit för oss själva hela helgen. Själv har jag spenderat ganska många timmar nere i garaget där jag i lugn och ro har målat mitt trevliga fynd till kökssoffa! Målade fram till kl.24:00 inatt. Kunde inte sluta när jag ändå var igång. Har bara kvar ett sista målarvarv nu och sen blir det ett nytt tyg över sofflocket. Är så nöjd med den, och den kommer att bli så fin efter den här lilla renoveringen. Vi har även städat hela huset, samtliga tre våningar. Behovet var stort eftersom vi knappt orkat städa sedan de näst intill maniska storstädningarna i samband med husvisningarna i slutet av mars. Fler flyttkartonger har också hunnit fyllas under helgen (ett jobb som fortfarande känns både roligt och spännande och inte ett dugg betungande)! Men fråga mig igen om en månad... då kanske det inte är lika kul längre. (-: Vi har också bestämt tapeter till alla rum i huset (för ungefär 8:e gången i ordningen). Jag har en tendens att ändra mig hela tiden men nu tror jag verkligen att det är spikat! I veckan har jag jättemycket inbokat på jobbet, vilket i sin tur innebär att det kommer att skapas jättemycket skrivarbete, vilket i sin tur läggs på hög för framtiden. Som om jag inte redan har en stor skrivhög att ta tag i sedan de senaste veckorna. Kommer också att behöva jobba över ytterligare två dagar, p.g.a. utbildning med mera. Ännu känner jag lugnet, men i slutet av veckan tror jag att pulsen kommer att var något högre. Ser redan fram emot fredag eftermiddag som jag ska tillbringa i frisörstolen. Nice! Ska göra kväll nu så jag orkar med allt. Godnatt! (-:

2 kommentarer:

Marie sa...

Låter som en produktiv helg du haft. Hoppas du kan hålla kvar lugnet även fast veckan bjuder på mycket "to do". Hoppas du får en skön stund hos frissan.Det är verkligen skönt att sitta där och bli ompysslad. Ha det gott där uppe i norr. Kram frän mellandelen.

mikaela sa...

Skönt att höra att ni är friska! Hoppas du hittar stunder av lugn och ro i veckan! Vi höres! Kram!

Besökare