Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 6 maj 2009

går inte att ringa eller sms:a mig

...Bara en liten (men viktig) upplysning till er nära och kära som ev. har försökt att ringa eller skicka sms till min mobil under den senaste veckan. Först nu ikväll har jag fattat att den är helt kejk!! Så om ni inte fått något svar från mig beror det på tekniken... Hoppas att kunna åtgärda det snart!

2 kommentarer:

dahlarna sa...

Tråkigt när mobilen strular! Vilken FANTASTISK bild du har som header! Helt gudomligt vacker! Hoppas att du får en bra dag! KRAMAR!

Citronergula sa...

Tänk vad mycket kommunikation kan betyda för en... utan att man vet om det.
Har varit utan fast telefoni i två veckor. Tydligen ett "allvarligt" fel med någon kabel någonstans.
Sedan råkade min mobil lustigt nog försvinna i några dagar, vilket innebar att vi endast kunde nås via min blivandes mobil.
Olustig känsla, när han var på jobbet och ingen kunde nå mig...
Men nu är allt löst!

Hoppas packningen går bra!
Trevlig helg på dig!

Besökare