Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 19 juni 2009

lyckat

"Med luften fylld av kaprifol..."
Hoppas att ni alla har haft en glad och härlig midsommarafton!
Själva har vi känt oss lite "off" vad gäller midsommarfirandet eftersom vi är så fasligt inne i flytten just nu och det finns inte tid att tänka på så mycket annat. Under dagen har vi flyttat kartonger och städat igenom hela huset för att att göra klart för inflyttning efter målarnas framfart. Målarkillarna har för övrigt gjort ett kanonjobb. Det blev så himla fint och fräscht överallt och de höll precis utlovad deadline, dvs färdiga innan midsommar, så vi är verkligen supernöjda.
Midsommaraftonskvällen avslutades med god middag och trevligt sällskap hemma hos vänner. Skönt med en liten paus innan vi fortsätter med flyttandet i morgon. Då blir det till att flytta de stora sakerna, så som sängarna, bord och stolar, soffa etc... Förhoppningsvis börjar man då märka att det minskar på grejer här hemma, för som det är nu känns det som att allt är kvar trots att vi redan kört några varv...
Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

4 kommentarer:

petra sa...

Då har ni massa jobb hela helgen, hihih.
Skönt att ni pausade och fick firat lite midsommar oxå.
ha det gott
massor av kramar

Zäta sa...

Spännande med allt flyttstök, och jobbigt såklart. Men ändå...

Ha en skön och fin söndag!

Marie sa...

Midsommar var kanon. God mat och gott sällskap. Kom i säng 05.00!!!! Lördag var en seeeeegdag ;-). Spännande med flytten.

Maria sa...

Låter så spännande med nya huset! Kanske kan man få se det i verkligheten så småningom på någon junta...

Besökare