Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 23 maj 2010

Vår borg

Fikapaus på altanen med nybakad rabarberkaka!

Det är väldigt hektiskt att ha ett stort hus och en stor trädgård och kanske särskilt denna årstid! Det mesta "underhållet" ska hinnas med på helgerna så det tenderar att nästan alltid bli fullt upp. Denna helg har inte varit något undantag utan det har fixats och donats både inne och ute. Trots allt jobb skulle jag inte vilja vara utan det här en sekund. Mitt hem är min borg och jag känner mig lyckligt lottad över att faktiskt kunna bo så som jag önskar (och då tar vi så gärna hand om vår borg också, det ingår ju liksom i paketet).

6 kommentarer:

Therese sa...

Jag tycker precis som du. Det känns som en sorts terapi att påta på ute i trädgården med ditten och datten.....kul att Olle kom på besök i helgen!

hem ljuva hem- helena sa...

therese: Ja visst är det som en sorts terapi med allt fixande och donande!
Olle hade haft jättekul hos er i lördags. Sen ville han så väldigt gärna att K och O skulle komma till honom i söndags men ni var nog inte hemma då så vi får ta det en annan gång.

Jejje sa...

Trevlig blogg du har,fina recept:)Lovar att återkomma/kramar Jejje Också från Norrbotten

Anna Fredag sa...

Ja, jag undrar vad jag egentligen gjorde innan hus och barn...? Visst är det mycket att stå i men jag älskar känslan av att det jag gör är att skapa ett hem och ett liv för mig och min familj! Fast jag kan samtidigt längta ihjäl mig efter att bara kunna ägna en helg åt att sova, fika och kolla på film... Men det skulle räcka med en helg sen vill jag ha husochbarn-grejen igen!

hem ljuva hem- helena sa...

Jejje: Kul att du gillar min blogg. Välkommen tillbaka!

anna: Jag kunde inte ha sagt det bättre själv! (-: Precis så känner jag med!

DAHLARNA sa...

Mmm vilket härlig bricka!!! Vad sugen jag blev på rabarberpaj :-)! Kramar

Besökare