Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 18 maj 2010

Ett historiskt ögonblick

I morse när väckarklockan ringt och jag ska stiga upp märker jag till min stora förvåning att båda barnen har sovit hela natten i sina egna sängar! Wow! Det har aldrig hänt tidigare! Eller jo, en enda gång tidigare men det var för länge sedan när Olle var i ettårs åldern. Annars kommer de tassandes till vår säng varje natt och där ligger vi trångt och mysigt som fyra packade sillar. Trots att det är bekvämt med lite space i sängen så kommer jag säkerligen att sakna att ha dem där när den tiden kommer då ingen av dem tassar över till oss.

5 kommentarer:

Mary sa...

Skönt! Vi har en madrass på golvet vid sängen som Sanna kryper ner i när hon kommer tassandes till oss på natten, istället för att hon ska sova PÅ mig i dubbelsängen. Jätteskönt och funkar bra numera. I början var hon väldigt arg varje natt och ville inte alls ligga på golvet utan i vår säng. Men nu är hon trygg där hon ligger och min nattsömn är räddad!

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Hejsan! Vilken mysig blogg du har!:)<3 Kram från en annan socionom

Therese sa...

Hos oss har killarna sovit i sina egna sängar en längre period nu men Otto kommer alltid på morgonen och det tycker jag är mysigt. Skulle kännas konstigt om han slutade med det....
Kram T

Anna Fredag sa...

Hur har det gått nu då? Var det en engångsgrej eller har ni fått ha sängen för er själva?! Hos oss ser det olika ut från natt till natt. Många gånger sover de i sina egna sängar hela natten men ibland blir det byte av säng flera gånger under en natt!

hem ljuva hem- helena sa...

anna: Man kan nog säga att det hände igen natten därpå, då kom Olle till vår säng först närmare kl 6 på morgonen, men sedan dess har de kommit båda två varje natt... (-:

Besökare