Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 27 maj 2010

sommar

Vy från balkongen för 5 minuter sedan!

Från och med idag är det sommar på riktigt! Inte för att vi har någon direkt värme att tala om, snarare tvärtom, men ikväll har jag viftat bort årets första myggor från mitt svettiga ansikte efter kvällens joggingtur. Det är sommar! Och i förrgår slog häggen ut. Och nu gör de härligt ljusa kvällarna och nätterna sin entré! (Bilden ovan är fotad nu kl.22:00 på kvällen och solen lyser fortfarande i trädtopparna).

Vår bästa tid är verkligen nu när hela sommaren ligger framför oss!

4 kommentarer:

petra sa...

Härligt härligt!!
Dagarna här kan vara lite blåsiga, men nu sent på kvällen är det så stilla och lugnt. Fåglarna kvittrar, det känns härligt. Men värmen får gärna oxå infinna sig.

ha det bra
kram

Bokmalen sa...

Ja, visst är det härligt!! ;) Inte myggen då men ljuset... Å ja, inte här ikväll för här regnar det å är mulet... Men som tur är så har vi ju hela sommaren kvar framför oss... ;)
Kramen, Maria

Mys liv och hem sa...

Ljuset vi har är så livgivande och härligt!Jag var tvungen att plocka in tre häggkvistar i morse för doftens skull :):Ha en skön kväll

Therese sa...

Mysig vy....

Besökare