Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 1 juni 2010

paus...

...medan vi är på resande fot.
Nu blommar det så vackert i plommonträdet!

3 kommentarer:

Mia sa...

Hej Helena! Det var länge sedan man var inne hos dig och kikade... jag måste bara säga, vilka fantastiskt fina och klara bilder!!! enormt fina! Vad har du för kamera? För den är ny??

Du kanske hört nyheten att jag kommer "hem" ?? om två veckor drar flyttlasset men till Pite efter drygt 13 år på vift.... ska bli sååå skönt!

Kram Mia

hem ljuva hem- helena sa...

Hej Mia! Kul att du kikar in här igen!! och vad roligt att du gillar mina bilder! (-:
Jag köpte min kamera för ett par år sedan så den är inte sprillans ny precis. Det är en Panasonic DMC-FZ18 LUMIX. Jag har varit jättenöjd med den eftersom den tar klara och fina bilder trots att det är en helt vanlig kamera utan några specialobjektiv. Men nästa gång blir det nog en systemkamera med möjlighet att byta ut till lite specialobjektiv om man känner för det! (-:
Så kul att du flyttar hem till Pite!!! Det hade jag faktiskt inte hört. Det har nog pappa glömt att berätta! Vart ska ni bo?? Kom jättegärna och hälsa på oss!
Kram Helena

Blommiga Karin sa...

Vacker bild på plommonträdet!!

Besökare