Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 13 juli 2010

kalas

Under helgen som gick firade vi vår femåring med kalas både lördag och söndag. Först var det släkten som kom och grattade vår lilleman, och dagen därpå var det kompisarna som kom hit och kalasade. Olle själv var jättenöjd över all uppvaktning och alla roliga presenter. Till hans stora lycka blev det massor med lego! Precis som han önskat sig!

Här är några bilder från kalasen:
Igår började maken äntligen sin semester! Så skönt det ska bli att få vara lediga tillsammans. Halva min ledighet har redan sprungit förbi- alldeles, alldeles för fort! Önskar att jag kunde bromsa tiden så här mitt i sommaren, för det är det här jag längtar efter hela resten av året!

Inga kommentarer:

Besökare