Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 28 juli 2010

semestertripp

Här på bloggen har det som synes stått stilla sedan i början på juli men i verkliga livet händer det betydligt mer, både roliga och även mindre roliga saker...

Jag, Niklas och barnen är fortfarande lediga tillsammans och själv njuter jag just nu av min sista semestervecka. Sex veckors ledighet har gått så fort och jag skulle gärna fortsätta att vara ledig med resten av min familj under ytterligare två veckor- om det bara hade varit möjligt!

Sen en vecka tillbaka är målnings- och yttertaks renoveringen av vårt hus klart och idag togs den sista byggställningen äntligen bort från fasaden! Bilder på resultatet kommer inom kort!

Sommarens semestertripp med familjen gick till vår vackra huvudstad Stockholm. En härlig vecka med kanonfint väder och mycket familjevänligt att både se och göra! Under några dagar hann vi besöka Gröna lund, Skansen, Junibacken, Gamla stan, Rosendals trädgård, samt vänner en bit utanför stan. Ett stort plus med resan var att vi fick bo i våra vänners fina lägenhet då de själva befinner sig på annan ort just nu.

Här kommer några bildcollage från resan:
Rosendals trädgård (ett underbart ställe)!

Gröna lund Skansen akvariet

4 kommentarer:

Bokmalen sa...

Ja, visst är huvudstaden härlig!! Rosendals trädgård var vi oxå till, dock hade vi inte lika fint väder...
Skansen å Grönan blev det inte denna gången då brorsbarnen inte var med.
Vi försökte hålla oss på mindre turistiga ställen denna gången. ;)
Kramen, Maria

Therese sa...

Vilka fina bilder!

Igår hörde vi detta resonemang i babyvakten när grabbarna skulle gå och sova:
" Du Otto, visst har Olle bara ett brandlego?"
"Nej Kalle, han har två det är jag säker på!"
osv, osv....

Runt 21.30 på kvällen....ha ha.

Annas resa sa...

Härliga bilder! Ni ser ut att ha ahft detr mycket bra!

hem ljuva hem- helena sa...

Therese: Ha ha! Gu vad gulliga dom är! Det här med lego är verkligen livsviktigt för våra pojkar just nu! (-:

Besökare