Den passar perfekt till grillat på midsommar! (Bilden på salladen fotades förra sommaren).
Potatissallad
1 1/2 kg färskpotatis
2 askar körsbärstomater
1 knippe salladslök
2 vitlöksklyftor
1/2 dl kapris
salladsblad till dekoration
dressing:
0,75 dl olivolja
1/2 dl vitvinsvinäger
1 tsk salt
malen svartpeppar
Lägg ut stora salladsblad i botten och på kanterna i en stor salladsskål. Skrubba och koka potatisen och skär den sedan i mindre bitar. Halvera körsbärstomaterna. Finstrimla salladslöken och finhacka vitlöken. Blanda ner all lök, tomaterna och kapris med potatisen.
Blanda alla ingridienserna dressingen och häll den över den varma potatissalladen. Rör om försiktigt och låt den sedan svalna innan servering.
Lycka till!
3 kommentarer:
Låter & ser vansinnigt gott ut! Måste testas!
Ja,testa den!!
hejsan...
nu kommer jag med tips här*S*
det är väldigt gott med kuber av avocado eller så kan man mosa den för en mildare smak....tror du att jag kan stjäla nåt kakrecept nu???
kramar från umeå
Skicka en kommentar